Pohvale Hrvatu / 'Modrić, on je Real Madrid! Bez Ronalda Madriđani mogu, bez Luke ne'

Image
Foto: AP

'Hrvat je, po mojem skromnom mišljenju, danas najbolji igrač Real Madrida. Nisam zaboravio Cristiana Ronalda, ne, ali i bez njega Real melje svoje suparnike', rekao je novinar Goal.coma.

23.2.2014.
16:54
AP
VOYO logo

Španjolski novinar i dopisnik Goal.coma sipao je pohvale na račun Luke Modrića iako nije zaigrao na utakmici protiv Elchea.

Real Madrid je slavio s 3-0, no do 72. minute bilo je svega 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa zanimanjem sam pratio da li će Karim Benzema nastaviti svoju dobru golgetersku formu (nije), kako će povratnik Varane odigrati u obrani, kako će Alvaro Arbeloa zaigrati na lijevom beku umjesto Fabija Coentraa, ali prije svega kako će Real Madrid reagirati bez Luke Modrića u sredini terena", rekao je novinar David Aranda.

"Hrvat je, po mojem skromnom mišljenju, danas najbolji igrač Real Madrida. Nisam zaboravio Cristiana Ronalda, ne, ali i bez njega Real melje svoje suparnike. No Modrićev izostanak u vezi je bio i više nego osjetan. Realova lopta je bila spora, nije bilo pritiska na suparničke igrače u sredini terena, kao ni u fazi obrane. Iako je u početku bio kritiziran od većine navijača, Modrić se nije slomio. Mourinho mu je vjerovao, a danas mu vjeruje i Carlo Ancelotti", napisao je novinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat je postao glavni igrač veznog reda, važniji čak i od Xabija Alonsa kojeg svi navijači "kraljevskog kluba" obožavaju. No igra Reala ide preko Modrića. Obrana ide preko Modrića, kao i napad. Sve se događa kroz Luku Modrića. Illaramendi je sinoć odigrao sjajnu utakmicu, ali još nema potrebno iskustvo koje imaju Modrić i Alonso. No zato ima najbolje učitelje. Modrić je ispravno postupio kada je isforsirao peti žuti karton u utakmici protiv Getafea. Propustio je Elche, no zato će igrati protiv Atletico Madrida 2. ožujka na Vicente Calderonu. Luka je znao da mora biti na raspolaganju momčadi u toj utakmici. Danas, Modrić je Real Madrid", kazao je Aranda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo