SAVRŠEN KORNER / Modrić asistent za pobjednički gol

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić bio je asistent za drugi gol Tottenhama u gostućoj pobjedi nad Wiganom 2:1.

24.9.2011.
19:27
VOYO logo

Luka Modrić je bio asistent za drugi zgoditak u gostujućoj pobjedi Tottenhama kod Wigana (1:2) u 6. kolu Premijerlige, u kojem su pobjede nizali i Chelsea, Liverpool i Arsenal.

Tottenham je poveo već u 3. minuti preko Van der Vaarta, a u 23. je Modrić dodao Baleu za drugi zgoditak. Modrić je odigrao cijelu utakmicu, a Vedran Ćorluka je bio na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je u Londonu svladao ekipu Boltona s 3:0, a "topnicima" je to tek druga pobjeda ove sezone. Chelsea je s 4:1 ispratio sa svoga stadiona novakla Swansea, a prvi gol je u 29. minuti dao Fernando Torres, koji je u 40. dobio izravni crveni karton zbog starta s obje noge. Iako s igračem manje Chelsea je dokraja zabio tri zgoditka - dva Brazilac Ramires i Didier Drogba u zadnjoj minuti. Liverpool je slavio kod kuće protiv Wolverhamptona s 2:1, a drugi pogodak je zabio Luis Suarez.

U prvom susretu 6. kola Engleske lige Manchester City je na svom stadionu slavio protiv Evertona s 2:0, te ponovno zasjeo na vrh Premiershipa. City je do pobjede došao tek u drugom dijelu pogocima Balotellia (67) i Milnera (88).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike