PARTIZANU SEDMI NASLOV / Mladost treća u Europi

Image

U utakmici za treće mjesto na ovogodišnjem Final Fouru Eurolige vaterpolisti zagrebačke Mladosti pobijedili su Budvu sa 14-12 (2-1, 1-4, 1-2, 4-1; 2-2; 4-2) nakon boljeg izvođenja peteraca.

5.6.2011.
12:04
VOYO logo

Vaterpolisti Mladosti osvojili su treće mjesto u Europi što nije nevažan uspjeh s obzirom na financijsku situaciju u zagrebačkom klubu. Mladostaši su propustili prigodu da već nakon regularnog dijela ostvare pobjedu, a to im nije uspjelo niti u produžetku iako su 15 sekundi prije kraja imali dva igrača više. No, niti u toj situaciji nisu uspjeli postići pogodak.

Pobjednika je odlučilo izvođenje peteraca, odnosno izvrsni vratar Pavić koji je obranio udarac Daniloviću, dok je Amerikanac Boy promašio. Karač, Muslim, Udovičić i Petković redom su bili uspješni za Mladost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaterpolisti Partizana osvojili su naslov prvaka Europe svladavši u finalu završnog turnira u Rimu branitelja naslova, talijanski Pro Recco sa 11-7 (2-1, 5-4, 2-1, 2-1).

Partizanu je ovo sedmi naslov prvaka Europe, prvi nakon 1976. godine, te se po broju naslova izjednačio sa zagrebačkom Mladosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo