SJAJNA PREDSTAVA HRVATSKOG NAPADAČA U ČETVRTFINALU NJEMAČKOG NOGOMETNOG KUPA / Mladen Petrić odveo HSV u polufinale

Image

Hrvatski reprezentativac postigao je dva pogotka u 2-1 pobjedi njegovog kluba nad posljednjeplasiranim drugoligašem Wehenom.

4.3.2009.
20:31
VOYO logo

Dvama pogocima hrvatski nogometni reprezentativac Mladen Petrić pogurnuo je HSV u polufinale DFB Pokala. Njegova je momčad u četvrtzavršnici svladala Wehen 2-1.

Prvo je u 17. minuti susreta prihvatio prizemnu Benjaminovu loptu s desne strane dva metra udaljen od gola i uklizavajući doveo svoju momčad u vodstvo. Pobjedu je donio u 36. kada Jansenovu loptu u šesnaesterac hvata desnom nogom, a ljevicom vara Rosta, vratara posljednjeplasirane momčadi druge njemačke nogometne lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazalo se to ključnom Petrićevom reakcijom, budući da je Sandro Schwarz krasnim volej udarcem u 85. minuti s nekih 16 metara rasparao HSV-ovu mrežu. Petrić je odigrao cijelu utakmicu, Olić drugo poluvrijeme.

Petriću je to bio četvrti gol u kupu i 18. ove sezone u dresu hamburškog kluba sveukupno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu će igrati i Werder (Jurica Vranješ niti na klupi) nakon što je s uvjerljivih 5-2 bio bolji od Wolfsburga. Momčad iz Bremena kontrolirala je tijek utakmice, imala rezultatsku prednost 1-0 i 2-0 nakon koje su Wolfsburgov Džeko uspijevao poravnavati omjer golova na utakmici. Ipak, u drugom poluvremenu Werder je odjurio do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo