ozljede prevelik teret / Mirko Filipović se vratio u Hrvatsku pa poručio: 'Lako je moguće da ovime završava moja karijera'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

'Vrlo lako moguće da je to to, razmislit ću dobro. Nisam siguran da će moje zdravstveno stanje izdržati', poručio je Mirko nakon pitanja o eventualnom nastavku karijere

2.1.2017.
23:08
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Mirko Filipović vratio se u Hrvatsku nakon osvajanja Rizinovog turnira u Japanu na Staru godinu, a u zračnoj luci Pleso dočekalo ga je 50-ak osoba među kojima su bili žena i djeca. 

Cro Cop je poručio kako postoje veliki izgledi da je njegova karijera došla do samog kraja te da bi volio imati oproštajnu borbu. Ipak, kaže Mirko, problem mu je 'načeto' koljeno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se odlično, malo sam umoran, nisam spavao kako treba", kazao je Mirko nakon dolaska i rekao kako je zadovoljan i sretan.

"Ipak sam otišao kao outsider, no koncidijski sam se sjajno spremio, što ću nego biti sretan. Plan za dalje je otići kući, otuširati se i otići u Privlaku. Moram srediti koljeno, nakupilo se tekućine, no ne treba dramatizirati", rekao je Mirko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga uslijedilo je pitanje o novim borbama.

"Vrlo lako moguće da je to to, razmislit ću dobro. Nisam siguran da će moje zdravstveno stanje izdržati. Hrskavica je u jako lošem stanju", rekao je Mirko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Mirko je s 42 godine na leđima u četvrtak prvo nokautirao King Mo-a u četvrtifinalu Rizinovog otvorenog turnira, da bi samo dva dana kasnije u svom stilu dobio još dvije borbe.  

U polufinalu, na Staru godinu, nokautirao je bivšeg sumo-borca Baruta, čovjeka od 180 kilograma. A zatim je u finalu srušio i bivšeg svjetskog prvaka u hrvanju, 14 kilograma težeg i 13 godina mlađeg Amira Aliakbarija te zaradio još jedan pojas u svojoj hvale vrijednoj karijeri. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo