MIOČIĆ IH JE SVOJEVREMENO PREBIO OBOJICU: / UFC otpustio čak dvije MMA legende. Jedan je baš posebno iznenađenje

Image

Brazilac je svojevremeno, 2011. godine, bio prvak teške kategorije i jednom ga je uspio obraniti

4.3.2021.
10:26
VOYO logo

Ako je za vjerovati napisima ESPN-a, UFC je odlučio otpustiti čak dvojicu legendarnih MMA boraca. Od sada Brazilac Junior dos Santos i Nizozemac Alistair Overeem više nisu članovi najjače svjetske MMA organizacije.

Dos Santos je svoje otpuštanje i to nakon dugih 13 godina, potvrdio putem Instagrama, a Overeem se za sada nije oglasio. Brazilac je svojevremeno, 2011. godine, bio prvak teške kategorije i jednom ga je uspio obraniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja spomenuti kako se borio i protiv Stipe Miočića za pojas prije četiri godine, ali tada ga je američki borac hrvatskih korijena razbio. Dos Santos, koji čak i nije toliko star, ima 37 godina, u posljednjih je godinu i pol dana nanizao četiri poraza, od Ngannoua, Blaydesa, Jairzinha i Ganea, pa je otkaz nekako bio i logičan.

Image

CLEVELAND, OH - SEPTEMBER 10: Stipe Miocic punches Alistair Overeem during the UFC 203 event at Quicken Loans Arena on September 10, 2016 in Cleveland, Ohio. Rey Del Rio,Image: 299481048, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

No, pravo je iznenađenje otkaz Overeemu. Nizozemac je posljednji meč izgubio od Volkova, ali prije toga je imao dvije senzacionalne pobjede i najavljivao je napad na pojas. Spomenimo da je i Overeem svojedobno imao meč s Miočićem i da je također dobio gadne batine, ali sada, čini se, neće imati novu šansu. Reemu je 40 godina, ali je i dalje u dobroj formi, kao i JDS pa se očekuje da će ubrzo pronaći novu organizaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo