bomba prijelaznog roka / Milevskyi: Znam gdje sam došao, Hajdukova tradicija zaslužuje respekt

Image

Hajduk je jutros predstavio dvojicu pojačanja, Dejana Mezgu i ono nešto zvučnije, Artjema Milevskog. Bivši ukrajinski reprezentativac na presici je najavio svoje ambicije: ''Znam gdje sam došao, Hajduk je klub s velikom tradicijom, nadam se da ću dostići formu iz najboljih dana.''

12.8.2014.
15:59
VOYO logo

Uvodnu riječ na predstavljanju dvojice pojačanja dao je predsjednik kluba Marin Brbić:

''Zadovoljstvo mi je što sam ovdje na predstavljanju novih igrača. Uvijek pišete kako dovodimo prinove, no ja se nadam da smo ovaj put doveli pojačanja. Artjom Milevskyi je 11 godina bio član Dinama iz Kijeva, ima preko 50 utakmica za reprezentaciju i preko 200 nastupa za klub. Mezga je mlad otišao iz Hrvatske u Sloveniju. Prošle sezone igrali su Europsku ligu i doživjeli proljeće u Europi'', izjavio je Brbić koji je potom uručio dresove pojačanjima Hajduka, pružio im ruku te zaželio sreću u bijelom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Došao sam u veliki klub u kojemu je sve organizirano. Sve je na najvišoj razini, a klub ima veliku tradiciju i povijest koja je vrijedna poštovanja, a vidio sam i vaše sjajne navijače na djelu. Nadam se da ću opet dostići formu iz svojih najboljih dana.

Ključni kotačić u ostvarivanju ovog velikog transfera bio je Hajdukov kondicijski trener Boris Peyrek, koji je radio u Dynamu iz Kijeva u vrijeme dok je Milevskyi nastupao u dresu ukrajinskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milevsky je progovorio i o šansama Hajduka protiv Dnipra, s kojim će se susresti u play-offu Europske lige:

''Dobra su ekipa, imaju iskusnih igrača, Konopljanku, Kravchenka i Rotanyija s kojim sam igrao. No Hajduk je momčad koja se voli nadigravati i trener Tudor će znati složiti dobru taktiku'', zaključio je Milevskyi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njega, pred mikrofon je došlo i pojačanje iz Maribora, Dejan Mezga:

''Došao sam u klub s velikim ambicijama i fantastičnim navijačima. Nadam se da ću se uspjeti istaknuti i izboriti za svoje mjesto u momčadi. Zahvaljujem se svima u klubu na suradnji i dobrodošlici koju su mi pružili'', rekao je Mezga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo