JUVENTUS NA KOLJENIMA / Milan slavio iz nepostojećeg penala

Image
Foto: AP Images

Jedini pogodak postigao je Robinho u 31. minuti iz nepostojećeg jedanaesterca, a Juve dokraja nije uspio slomiti dobru obranu Milana.

26.11.2012.
7:47
AP Images
VOYO logo

U derbiju 14. kola Talijanske lige Milan je na San Siru slavio protiv vodećeg Juventusa s 1:0, te se konačno uspio dignuti s donjeg dijela ljestvice.

Jedini pogodak postigao je Robinho u 31. minuti iz nepostojećeg jedanaesterca, a Juve dokraja nije uspio slomiti dobru obranu Milana. Nakon što je dugo bio neporažen, Juventus je u protekla dva tjedna ubilježio čak dva poraza, ali je ostao prvi s četiri boda više od Intera koji u ponedjeljak gostuje kod Parme.



Nogometaši Rome slavili su s 1:0 kod Pescare, dok je Fiorentina odigrala 2:2 kod Torina. Roma je teškom mukom slavila kod Pescare pogotkom Destra već u 5. minuti, a domaćini su propustili niz prilika za izjednačenje. Kod Pescare Ante Vukušić nije ulazio u igru.

Torino je vodio s 1:0 i 2:1 doma protiv Fiorentine, no momčad iz Firenze je uspjela ostati neporažena i zadržati treće mjesto. Genoa je slavila u gostima kod Atalante, Chievo i Siena su u derbiju začelja igrali 0:0, a Sampdoria je u Goenovi dobila Bolognu s 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo