Mijatović: Miha će šokirati Hrvate kao 1999. godine

Bivši fudbaler Partizana i Reala uveren u pobedu „orlova” u Zagrebu

20.3.2013.
14:05
VOYO logo

Legendarni fudbaler Predrag Mijatović uveren je da Srbija neće izgubiti u petak na Maksimiru.

Jedan od retkih optimista pred verovatno presudni meč za našu reprezentaciju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu, kaže da selektor Siniša Mihajlović tačno zna šta hoće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Uveren sam da će Srbija odigrati fenomenalnu utakmicu! Toliko verujem u Mihajlovića, koji zna šta hoće i koliko može, da sam gotovo siguran da pognute glave neće napustiti Maksimir. Želim mu svu sreću ovog sveta - rekao je Mijatović za 24sata.rs.

Bivši as Partizana i Real Madrida dodaje da je Srbija uvek dobro igrala protiv velikih ekipa, kakva je Hrvatska, a da su uvek sporni mečevi bili protiv anonimnih Azerbejdžana, Estonije, Makedonije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Njihov najjači adut je kolektiv i odnos prema dresu. Moramo priznati da poslednjih godina igraju važnu ulogu u svetskom i evropskom fudbalu, dostojanstveno se opraštaju od velikih takmičenja i dolazak Igora Štimca na klupu dobro su prebrodili, nastavili su da pobeđuju - ocenio je on.

Mijatović je u prvi plan istakao Luku Modrića, ali veruje da će Mihajlović naći način da zaustavi "prvu violinu" u hrvatskim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Modrić je proradio u nevreme po Srbiju, tačno onda kada su počeli da govore da nije igrač za Real. Drago mi je zbog njega, ima karakter pobednika, svoj način igre, kratko - najbolji je, za reprezentaciju uvek igra na visokom nivou. Međutim, verujem da će Miha naći rešenje da ga zaustavi - završava Predrag Mijatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo