Mihajlović uživa podršku FSS

U Savezu ništa novo

16.4.2013.
11:16
VOYO logo

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije podržao je selektora Sinišu Mihajlovića do završetka kvalifikacija za prvenstvo sveta 2014. godine.

"Jednoglasno je data podrška selektoru Mihajloviću do završetka kvalifikacija. Naglašeno je da postoji zadovoljstvo ispunjavanjem dela predstavljenog selektorskog programa, u domenu podmlađivanja tima i stvaranja nove selekcije. Očekuje se detaljna analiza od strane članova Stručnog odbora, kako posle svake odigrane utakmice reprezentacije, tako i na završetku ciklusa", saopštio je FSS na zvaničnom sajtu i dodao da će izveštaje predavati i članovi Stručnog staba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaključeno je i da su očekivanja na takmičarskom planu bila veća, iako, kako stoji u saopštenju da "sam plasman u Brazil nikada nije bio postavljen kao imperativ".

"Zaključeno je i da se napravi analiza razloga prisustva brojnih menadžera, pre svega na utakmicama mlađih kategorija, kao i da se napravi lista njihovog zastupništva kod igrača članova nacionalnih timova. Od članova Stručnog odbora zahtevaće se da Izvršnom odboru predlažu po trojicu kandidata za popunjavanje mesta selektora mlađih kategorija", dodaje se u saopštenju FSS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo