PLAŽE RIJA JE ČEKAJU

MIČITE JOJ SE S PUTA, MILICA JE JAKO LJUTA: ‘Pobit ću sve u FIBA-i ako ne odemo u Rio!’

Milica Dabović ponovno je u glavnoj ulozi. Srpska košarkašica ovaj put nije oduševila svojim golišavim i izazovnim fotografijama i objavama na društvenim mrežama, već je kao kapetanica srpske reprezentacije zabrinuta uoči Olimpijskih igara.

Svjetski košarkaški savez (FIBA) zaprijetio je i Srbiji izbacivanjem s Igara u Riju, dio je to pritiska na nacionalne saveze u ratu s ECA-om, udruženjem europskih klubova koji organiziraju Euroligu, ali i sporni Eurokup.

‘Neću ni pomisliti da ne idemo u Rio’

“Pobit ću sve tamo u FIBA-i, ako do toga dođe. Uopće nisam razmišljala o tome da postoji šansa neodlaska na Olimpijske igre. Van svake pameti je da ne zaigramo posije toliko godina rada. Sve smo izborile krvavim radom. Ni u jednom trenutku neću ni da pomislim da nećemo ići u Rio”, izjavila je Milica za srpski Kurir.

I dok trenira u Lyonu, Dabović razmišlja o nastupu u Riju.

“Ostavit ćemo sve – ruke, srce, noge, zube i nos na parketu! Borit ćemo se do krajnjih granica, pa tko zna, možda i Amerika padne”, dodala je Milica koja će, uvjereni smo, znati razveseliti svoje obožavatelje seksi fotografijama iz Rio de Janeira.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr