KAPETAN NA STRANI SUIGRAČA / Metličić stao uz Džombu

Image

Posljednji sukob na relaciji jednog od najboljih svjetskih desnih krila i hrvatskog izbornika, odnosno trenera CO Zagreba, potresao je reprezentativnog kapetana.

20.11.2008.
11:22
VOYO logo

Kapetan hrvatske reprezentacije Petar Metličić osvrnuo se u na sukob Mirze Džombe i izbornika Line Červara, priznavši da je "potresen do boli".

Kako i dolikuje kapetanu izabrane vrste stao je na stranu suigrača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znao sam da nisu u idiličnom odnosu, ali da je toliko daleko otišla cijela situacija, nisam vjerovao. Takve se stvari u pravilu u klubu mogu lakše riješiti jer na natjecanjima nema previše vremena za polemike i razračunavanja. Potpuno razumijem Džombu i njegovu reakciju jer nije zaslužio takav odnos izbornika u klubu. On je preveliko ime, kao i svi mi koji smo pokrenuli hrvatski rukomet. I ja bih na njegovu mjestu bio ogorčen.

Nije se smjelo dogoditi da dosad nisu razgovarali o problemima koje očito nisu ni u klubu mogli riješiti cijelo to vrijeme. O njemu ne trebam razmišljati ja nego ljudi koji vode hrvatski rukomet. Ono što je meni kod njega smetalo rekao sam mu u četiri oka. Kad je reprezentacija u pitanju, vrlo sam osjetljiv i kad budem u prilici, razgovarat ću s Červarom otvoreno, a ne preko novina", kazao je igrač Ciudad Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Metličića je zasmetalo i ozračje uoči domaćeg Svjetskog prvenstva sljedeće godine.

"To što se kod nas događa uoči SP-a koji je pred vratima strašno me razočaralo. Umjesto da se radujemo svojoj publici i razmišljamo kako doći do novih uspjeha, mi se prepiremo i aferama trujemo ozračje koje bi trebalo biti pozitivnije nego ikad. To me strašno pogodilo", rekao je Metličić za sportskenovosti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo