LEO JE PRAVI LAV / Messijev show protiv bivšeg trenera Dinama

Pripreme argentinske reprezentacije za nastup na kontinentalnom prvenstvu ušle su u završnu fazu. U posljednjoj provjeri uoči Copa Americe Messi i suigrači lakoćom su sredili Albaniju.

21.6.2011.
8:52
VOYO logo

Unatoč pričama o razuzdanim zabavama nakon završetka naporne sezone, najbolji nogometaš sadašnjice svima je pokazao da nije izgubio ni djelić vrhunske forme.

U posljednjem pripremnom susretu uoči Copa Americe, koja počinje 1. srpnja upravo u Argentini, Lionel Messi imao je svoj show u visokoj pobjedi protiv Albanije (4:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač europskog prvaka Barcelone je već u šestoj minuti asistirao Ezequielu Lavezziju za prvi pogodak Argentinaca, a do kraja prvog dijela, u 43. minuti, i sam se upisao u strijelce.

Messi je namjestio i treći zgoditak za domaćine u 75. minuti gurnuvšu u mat-poziciju Sergija Agüera, da bi konačni potop reprezentaciji čiji je izbornik Josip Kuže uslijedio u 89. minuti. Strijelac - Carlos Tevez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba reći da je momčad bivšeg trenera Dinama i miljenika BBB-a bila lišena pomoći nekolicine standardnih reprezentativaca, a u potopu protiv Argentine sudjelovao je igrač Hajduka Ervin Bulku, koji je bio i kapetan Albanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo