SLETIO PRIVATNIM ZRAKOPOLOVOM? / Messi je pod velom tajnosti posjetio Međugorje

Image
Foto: PIXSELL

Dnevni list navodi kako je nejasno kada je Messi stigao u Međugorje i gdje je sve boravio.

23.7.2012.
13:19
PIXSELL
VOYO logo

Najbolji nogometaš svijeta, Argentinac LionelMessi boravio je potajno u Međugorju, izjavio je za Dnevni list iz Mostara jedan od međugorskih vidjelaca IvanDragičević.

"Messi je bio u Međugorju i bio je moj gost", rekao je za Dnevni list Dragičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da je Messi proveo određeno vrijeme u društvu s njim, odbivši otkriti druge pojedinosti posjeta.

Mediji u BiH su protekloga vikenda špekulirali da je napadač Barcelone i reprezentacije Argentine trebao u subotu posjetiti poznato hodočasničko mjesto. Dnevni list navodi kako je nejasno kada je Messi stigao u Međugorje i gdje je sve boravio. Po jednim navodima, Messi je sletio privatnim zrakoplovom u mostarsku zračnu luku, dok su drugi tvrdili da je stigao u Dubrovnik nakon čega je vozilom stigao u sjedište Kraljice mira, kako se naziva međugorsku Gospu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni u Graničnoj policiji BiH, niti u mostarskoj zračnoj luci nisu mogli potvrditi informaciju o dolasku najboljeg nogometaša svijeta u Međugorje. U Župnom uredu u Međugorju također nisu mogli potvrditi dolazak Messija, budući da je za njih svaki hodočasnik jednak i ima pravo na privatnost.

U posljednja dva mjeseca Međugorje su posjetili brojni poznati svjetski sportaši, nakon čega su započela nagađanja o dolasku malenog Argentinca. Talijanski trener na klupi engleskog prvaka Manchester Cityja, Roberto Mancini, u dva je navrata bio u ovome marijanskom središtu, dok je vratar Juventusa i kapetan nogometne vrste Italije Gianluigi Buffon bio u Međugorju samo dva dana nakon što je branio u finalu EURA u Ukrajini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Međugorju je ovoga mjeseca bila i velika zvijezda američkog nogometa, član aktualnih NFL prvaka New York Giantsa, David Diehl, koji ima hrvatske korijene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo