SRAMOTNA ODLUKA / 'Medvjedima' poništena pobjeda, bodovi Klagenfurtu!

Image
Foto: PIXSELL

Odlukom Senata za prijavu igrača Austrijskog hokejskog saveza odlučeno je kako će rezultat s nedjeljne utakmice Medveščak - Klagenfurt biti poništen, a bodovi pritom oduzeti Medveščaku, odnosno dodijeljeni KAC-u!

13.10.2011.
17:59
PIXSELL
VOYO logo

Čelnici Medveščaka su zbog problema s vratarima iz slovačkog Zvolena povukli Matu Tomljenovića, koji je doslovce iz zrakoplova uletio na led te branio vrata zagrebačke momčadi protiv KAC-a.

18-godišnji reprezentativni vratar je odlično odradio svoj posao, a njegovi suigrači su ostvarili najveću pobjedu sezone svladavši prvi sastav EBEL lige 5:4.

Ipak, Medvjedi su ostali bez bodova osvojenih na utakmici jer je Senat za prijavu igrača Austrijskog hokejskog saveza prihvatio žalbu Klagenfurta zbog tvrdnje da mladi Tomljenović nije bio prijavljen na vrijeme.

"Nama je ovo nevjerojatna odluka jer se sve na koncu svodi na to kako je paprilogija od strane kluba i lokalnog saveza odrađena i kako je sve dostavljeno na vrijeme, ali nije pravilno procesuirano jer je bila nedjelja te zbog neradnog dana, a na koji se igrala utakmica, igrač nije i službeno registriran od strane Austrijskog hokejskog saveza", izjavio je Markoantonio Belinić, generalni menadžer Medveščaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo