Preokret u drugoj trećini / Medvjedi drugi puta izgubili u Pragu

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Domaćini su dobili prvu trećinu, no drugoj trećini, koja se tijekom sezone pokazala kao dionica u kojoj 'medvjedi' najbolje igraju, uslijedio je preokret.

8.3.2014.
19:52
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka izgubili su i u drugoj utakmici prvog kruga doigravanja KHL lige, na gostovanju kod Leva u Pragu danas su poraženi sa 2-5 (0-1, 2-0, 0-4), pa Lev vodi sa 2-0, a igra se na četiri pobjede.

Domaćini su dobili prvu trećinu, a strijelac je bio Lukas Cingel (09:52). No, drugoj trećini, koja se tijekom sezone pokazala kao dionica u kojoj "medvjedi" najbolje igraju, uslijedio je preokret i Medveščak je golovima Matta Ellisona (25:44) i Billa Thomasa (37:27) poveo 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nakon samo 26 sekundi u trećoj dionici igrači Leva iskorištavaju igrača više i izjednačavaju na 2-2, a pogodak je postigao Jiri Novotny (40:26). Domaćini 11 minuta prije kraja ponovno iskorištavaju igrača više, i Martin Thornberg pogađa za 3-2. Do kraja susreta hokejaši Leva još su dva puta zatresli mrežu, Patrik Zackrisson (56:19) i Justin Azevedo (59:49), za pobjedu 5-2.

Slijedeće dvije utakmice igrat će se u zagrebačkom Domu sportova u ponedjeljak i utorak. Ukoliko će biti potrebno, peta utakmica igrat će se u Pragu 13. ožujka, dva dana kasnije zakazana je eventualna šesta utakmica u Zagrebu, dok će se moguća sedma utakmica igrati 17. ožujka u Pragu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo