ska prejak / Medveščak teško poražen u Ledenoj dvorani

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Medvjedi' su odlično otvorili utakmicu i poveli su golom Matta Andersona u trećoj minuti utakmice. No, SKA je do konca prve trećine okrenuo rezultat golovima Patricka Thoresena (7:51) i Vadima Šipačjova (17:39).

29.9.2014.
23:27
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 11. kola HKL lige hokejaši Medveščaka poraženi su u Ledenoj dvorani Doma sportova od vodeće momčadi Zapadne konferencije SKA iz Sankt Peterburga 1-5 (1-2, 0-2, 0-1) upisavši i osmi poraz.

'Medvjedi' su odlično otvorili utakmicu i poveli su golom Matta Andersona u trećoj minuti utakmice. No, SKA je do konca prve trećine okrenuo rezultat golovima Patricka Thoresena (7:51) i Vadima Šipačjova (17:39). U drugoj dionici gosti su postigli još dva gola i tako prelomili utakmicu, a oba pogotka postigao je Tony Martensson (24:56, 35:06). U zadnjoj dionici za SKA je pogodak postigao i Evgeni Dadonov (47:50)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je tako ostao na devet osvojenih bodova, te se nalazi pri dnu Zapadne konferencije, dok je SKA ostvario i jedanaestu uzastopnu pobjedu i vodeća je momčad konferencije.

Novu utakmicu u KHL-u Medveščak će imati u srijedu, 1. listopada kada će u Domu sportova ugostiti istog suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike