VODILI DO SAMOG KRAJA, ALI... / Medveščak pao nakon produžetaka

Image
Foto: PIXSELL

Hokejaši Medveščaka poraženi su nakon produžetaka sa 3:2 na gostovanju u Beču kod Vienna Capitalsa, ali su s osvojenim bodom skočili na drugo mjesto ljestvice.

6.1.2012.
20:30
PIXSELL
VOYO logo

U susretu 38. kola EBEL lige u hokeju na ledu Medveščak je na gostovanju u Beču izgubio nakon produžetaka od Vienna Capitalsa 2:3 (0:1, 2:0, 0:1, 0:1), ali i jedan osvojeni bod bio je dovoljan da se 'medvjedi' popnu na drugo mjesto ljestvice.

Domaćin je poveo golom Jonathana Ferlanda u 14. minuti, no Medveščak je u drugoj trećini okrenuo rezultat s dva gola koje su postigli Vjačeslav Truhno (22:56) i Joel Prpic (30:38). Zagrebačka momčad je sve do 58. minute držala prednost, no tada je Pat Kavanagh izjednačio i odveo susret u produžetak. Utakmicu je razriješio novi gol Ferlanda u petoj minuti produžetka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici i dalje vodi Black Wings Linz sa 54 boda, Medveščak ima 44 boda koliko i Red Bull Salzburg na trećem mjestu.

Medveščaku sada slijedi sedam utakmica u Areni Zagreb. Prva već u nedjelju protiv Jesenica, a zatim 10. siječnja protiv Albe Volan, tri dana kasnije protiv KAC Klagenfurta, 15. siječnja protiv VSV Villacha, 17. siječnja protiv Olimpije, tri dana kasnije protiv Red Bull Salzburga, "Ice Fever" završava 22. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo