PORAZ U PRAGU / Medveščak izgubio u prvoj utakmici doigravanja

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ključnim se pokazao početak treće trećine u kojem su igrači Leva postigli dva pogotka i stigli do velike prednosti od 4-2.

7.3.2014.
21:35
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka izgubili su u prvoj utakmici prvog kruga doigravanja KHL lige na gostovanju kod Leva u Pragu sa 3-4 (1-2, 1-0, 1-2).

Domaći su u prvoj trećini dva puta stizali do vodstva preko Jirija Novotnyja (0:39) i Justina Azeveda (14:28), no "Medvjedi" su uspijevali stizati do poravnanja, za 1-1 je strijelac bio Matt Ellison (8:56), a na 2-2 je u drugoj trećini poravnao Kurtis Foster (28:56).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključnim se pokazao početak treće trećine u kojem su igrači Leva postigli dva pogotka i stigli do velike prednosti od 4-2. Pogotke su postigli Petr Vrana (41:56) i Martin Thornberg (44:17). Matt Murley (56:35) uspio je smanjiti na 4-3, da bi u posljednje dvije minute Medveščak imao igrača više na ledu, a u posljenjih 1:15 minuta, kada je s vrata povučen Mark Dekanich, igračku prednost ofd 6-4, ali nije uspio stići do poravnanja. U posljednjoj minuti istaknuo se domaći vratar Petri Vehanen s nekoliko odličnih obrana kojima je sačuvao pobjedu svoje momčadi.

Druga utakmica između Leva i Medveščaka na programu je već u subotu u Pragu od 17 sati, a potom slijede dvije utakmice u zagrebačkom Domu sportova u ponedjeljak i utorak. Ukoliko će biti potrebno, peta utakmica igrat će se u Pragu 13. ožujka, dva dana kasnije zakazana je eventualna šesta utakmica u Zagrebu, dok će se moguća sedma utakmica igrati 17. ožujka u Pragu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman u drugi krug doigravanja ostvarit će momčad koja prva stigne do četiri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo