Nije ni počelo, a Hrvatska već slavi

Hrvatska vaterpolska reprezentacija upisala je prvu pobjedu na 17. Mediteranskim igrama Mersin 2013.

19.6.2013.
20:56
VOYO logo

U srijedu je u Mersin doputovao najveći dio hrvatske mediteranske delegacije.

Boksač Josip Bepo Filipi, hrvači Dominik Etlinger, Nenad i Neven Žugaj, judaši Marijana Mišković i Tomislav Marijanović, plivačica Sanja Jovanović, skijaši na vodi Pavle Sobundžija i Feruccio Mužić, strijelci Snježana Pejčić, Giovanni Cernogoraz, Marija Marović, Bojan Đurković i Saša Špirelja te hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija smjestili su se u Mediteranskom selu u Mersinu, dok su veslačica Marcela Milošević te hrvatska ženska i muška rukometna reprezentacija smješteni u Mediteranskom selu u Adani, 60-ak kilometara od Mersina, gdje će se održavati i sva njihova natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečanost otvaranja Mediteranskih igara bit će 20. lipnja na stadionu u Mersinu. Natjecanja počinju u srijedu, 21. lipnja kada će hrvatski sportaši nastupiti u boksu, jedrenju, plivanju i veslanju. Raspored natjecanja za ženski rukomet objavit će se 21. lipnja, a za muški rukomet 22. lipnja.

U Mersinu se 19. lipnja sastala i Opća skupština Međunarodnog odbora Mediteranskih igara (MOMI) na kojoj je predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša proglašen počasnim članom MOMI-ja. Članovi skupštine MOMI-ja izjasnili su se za održavanje prvih Mediteranskih igara na pijesku (Mediterranean Beach Games), a prvi grad domaćin 2015. bit će talijanski grad Pescara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo