OBITELJ OPTIMISTIČNA / Massa se ubrzo vraća na stazu?

Image

Liječnik Dino Altman izjavio je da se Brazilac dobro oporavlja te da bolnicu mogao napustiti za desetak dana. Massina obitelj uvjerena je da će se on uskoro nastaviti karijeru.

28.7.2009.
10:20
VOYO logo

BUDIMPEŠTA - Vozač Ferrarija Brazilac Felipe Massa, koji je u subotnjim kvalifikacijama Formule 1 za VN Mađarske zadobio frakturu lubanje, dobro se oporavlja i uskoro bi mogao napustiti bolnicu u Budimpešti, izjavio je njegov liječnik Dino Altman.

Ako sve bude prema planu, Massa bi kući mogao u roku od tjedan dana. No, što će biti s njegovom karijerom teško je zasad prognozirati. Međutim, njegovi roditelji i supruga uvjereni su kako će Felipe uskoro opet na stazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom kvalifikacija Massu je pri velikoj brzini u kacigu pogodio predmet koji je ispao sa bolida Rubensa Barrichella (Brawn GP). Zbog toga je Massa izgubio kontrolu i zabio se u zaštitnu gumenu ogradu.

Massa je zadobio frakturu lubanje iznad lijevog oka, te je operiran u budimpeštanskoj bolnici AEK. Šef neurokirurškog odjela te bolnice dr. Robert Veres izjavio je da je zasad teško predvidjeti u kojoj mjeri će ozljeda oka utjecati na nastavak Brazilčeve karijere Felipea Masse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo