policija poslala izvješće / Martinac: 'Moraju se pokrenuti neki procesi u ovoj jadnoj državi!'

Image
Foto: HNS

Jučer je u jednom ugostiteljskom objektu došlo do fizičkog obračuna navijača Hajduka koji su napali delegaciju HNS-a, a nakon toga je policija dala svoj izvještaj, kao i Martinac svoju reakciju na Facebooku

14.4.2015.
10:07
HNS
VOYO logo

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza jučer je doživjela neugodan incident na putu za Split, gdje u utorak s predstavnicima Hajduka i Grada treba razgovarati o organizaciji susreta Italija - Hrvatska. Povodom toga se oglasila i policija:

"Jučer oko 17 sati na autocesti A-1, u smjeru juga, na odmorištu Zir, u jednom ugostiteljskom objektu došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane 12 državljana Republike Hrvatske (s područja Solina, Knina, Splita, Imotskog, Ramljana, Sutivana i Unešića) koji su verbalno napali delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza (7 osoba), nakon čega su dvojica od njih (36-godišnjak iz Sutivana i maloljetnik iz Unešića) i fizički napali dvojicu članova Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po izlasku iz ugostiteljskog objekta ista grupa je oštetila automobil kojim je delegacija Hrvatskog nogometnog saveza putovala.

U navedenom sukobu nije bilo ozlijeđenih osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni su uhićeni te će tijekom današnjeg dana uz optužni prijedlog biti privedeni nadležnom prekršajnom sudu (36-godišnjak iz Sutivana i maloljetnik iz Unešića za prekršaj iz članka 6. Zakona protiv javnog reda i mira, a ostala desetorica zbog prekršaja iz članka 13. navedenog Zakona)", stoji u policijskom izvješću.

Damir Vrbanović pogođen je plastičnom bocom vode u glavu, a 'ticketing menadžer' Nikša Martinac zaradio je nekoliko udaraca, povodom čega se oglasio na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala svima na pozivima, brizi i podršci! Nije bilo ništa strašno u fizičkom smislu, ali se nadam da će ovakav napad na instituciju izbornika pokrenuti neke procese u ovoj našoj jadnoj i napaćenoj državi!" poručio je Martinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo