ISPALI KARLOVIĆ I DODIG / Martić nastavlja s pobjedama u Cincinnatiju

Image
Foto: PIXSELL

Splićanka Petra Martić uspjela je proći u treće kolo jakog turnira koji se igra u američkom Cincinnatiju nakon što je svladala Belgijanku Yaninu Wickmayer 3:6, 6:2, 6:2.

17.8.2011.
19:39
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska tenisačica Petra Martić plasirala se u treće kolo turnira u Cincinnatiju, dok su Ivo Karlović i Ivan Dodig ispali.

Petra je u dvoboju drugog kola pobijedila Belgijanku Yaninu Wickmayer 3:6, 6:2, 6:2. Bio je to njihov treći međusobni susret i druga pobjeda mlade Splićanke. Oba dosadašnja meča igrale su prošle godine, u Miamiju je slavila Belgijanka, dok je Petra bila bolja u Parizu. U idućoj rundi Martić će igrati protiv bolje iz okršaja Ruskinja Vere Zvonareve i Ekatarine Makarove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od Petre Martić preostala dva hrvatska predstavnika na Western & Southern Openu Ivo Karlović i Ivan Dodig upisali su poraze u susretima drugog kola. Karlović je izgubio od 9. nositelja Španjolca Nicolasa Almagra 3:6, 7:5, 6:7 (2). Bio je to njihov treći međusobni susret i treća pobjeda 26-godišnjeg Španjolca iz Murcie. Prvu je ostvario 2005. u St Poeltenu, a drugu prošle godine u Indian Wellsu.

Dodig je ispao od Francuza Gael Monfilsa nakon što je predao meč u trećem setu. Prvi set je dobio Dodig 6:4, u drugom setu je slavio francuski tenisač 6:3, a u trećem setu je Dodig predao pri Monfilsovom vodstvu 4:0. Bio je to njihov drugi međusobni susret i druga pobjeda Monfilsa koji je slavio i ove godine u Halleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo