riješio stare dugove / Markota se vraća 'kući': Potpisao s Cibonom do kraja sezone

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nedavno je s Cibonom riješio stare financijske probleme i sada je, na obostrano zadovoljstvo, potpisao za Cibonu do kraja sezone.

17.10.2014.
13:59
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Damir Markota novo je pojačanje u redovima Cibosa. Hrvatski reprezentativac, koji je nedavno s Cibonom riješio stare financijske probleme sada je, na obostrano zadovoljstvo, potpisao za Cibonu do kraja sezone.

Donedavno je Cibonu držao pod blokadom, koja zagrebačkom klubu nije dopuštala registraciju novih igrača, no kako su na obostrano zadovoljstvo Markota i klub postigli dogovor o isplati dijela starog duga, stvoreni su preduvjeti za povratak iskusnog reprezentativnog krilnog centra u matični klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izuzetno mi je drago što smo se s Markotom uspjeli dogovoriti te sam uvjeren da će svojim iskustvom i kvalitetom zauzeti važno mjesto u našoj momčadi", rekao je direktor Cibone Domagoj Čavlović.

29-godišnji Markota karijeru je započeo 2001. godine u Ciboni. U sezoni 2006./2007. Igrao je za Milwaukee Buckse (NBA), a nakon toga nastupao za Spartak iz St. Peterburga, Žalgiris (Litva), Cibonu, španjolsku ViveMenorcu i Bilbao, slovensku Union Olimpiju, KK Zagreb te turski Bešiktaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Markota je već odradio prve treninge s Cibonom i bit će u sastavu protiv Zadra u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo