što se točno dogodilo? / Marko Kopljar rukometna priča dana u Francuskoj

Image
Foto: Youtube

Hrvatski rukometni reprezentativac Marko Kopljar postao je rukometna priča dana u Francuskoj nakon šestog kola domaćeg prvenstva kada je na gostovanju protiv Chamberryja navodno ugrizao protivničkog igrača Benjamina Gillea za rame.

16.10.2014.
13:05
Youtube
VOYO logo

Marko Kopljar rukometna je priča dana u Francuskoj. Razlog tomu je incident koji se dogodio u susretu šestog kola francuskog prvenstva između Chamberryja i PSG-a, kada je Kopljar nakon duela s Benjaminom Gilleom zaradio izravni crveni karton.

Igrala se 38. minuta utakmice kada je Kopljar pri rezultatu 24:16 za Chambery završio 'u klinču' s kapetanom domaće momčadi, inače mlađim bratom mnogo poznatijih bivših francuskih reprezentativaca Bertranda i Guillaumea Gillea. Francuz je nakon toga dotrčao do suca i pokazao mu tragove zubiju na ramenu, optužujući Kopljara kako ga je ugrizao za rame, a glavni čovjek na terenu odmah je izvadio crveni karton i poslao Kopljara na rano tuširanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se na snimci ne vidi jasno što se dogodilo, Kopljar je u francuskim medijima već dobio nadimak 'hrvatski Luis Suarez', a potvrde li se Gilleove optužbe, zasigurno ga čeka i poveća kazna Francuskog rukometnog saveza i Svjetske rukometne federacije (IHF).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo