PAO JE I JUŽNI / Marin Čilić u finalu Sankt Peterburga

Image
Foto: PIXSELL

Prvi hrvatski reket Marin Čilić prošao je u finale ATP turnira u Sankt Peterburgu nakon pobjede protiv Rusa Mihaila Južnija 6:3, 6:4.

29.10.2011.
15:31
PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u finale teniskog ATP turnira u Sankt Peterburgu, vrijednog 663,750 dolara, nakon što je u polufinalu svladao Rusa Mihaila Južnija 6-3, 6-4 poslije sat i 20 minuta igre.

Čilić je dobro počeo meč, u prvom setu je dva puta uzeo servis protivniku i imao je tri asa te 78 posto osvojenih poena na prvom servisu. Drugi je set počeo loše, izgubio je svoj servis i Južni je brzo došao na 3-0, no onda se Čilić "vratio" u igru, uzeo dva servisa protivniku i uz dva asa došao do pobjede. Ovo je njihov sedmi međusobni susret i tek druga pobjeda za našeg tenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalu će Čilić igrati protiv Srbina Janka Tipsarevića, 13. na ATP listi. S njim je do sada igrao šest puta i pobijedio ga pet puta.

Čilić je dobro počeo meč, u prvom setu je dva puta uzeo servis protivniku i imao je tri asa te 78 posto osvojenih poena na prvom servisu. Drugi je set počeo loše, izgubio je svoj servis i Južnji je brzo došao na 3-0, no onda se Čilić "vratio" u igru, uzeo dva servisa protivniku i uz dva asa došao do pobjede. Ovo je njihov sedmi međusobni susret i tek druga pobjeda za našeg tenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalu će Čilić igrati protiv Srbina Jnaka Tipsarevića, 13. na ATP listi. S njim je do sada igrao šest puta i pobijedio ga pet puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo