Mali Beckham je uživao gledajući britanskog heroja kako ruši Hrvata

Hrvatski tenisač Marin Čilić nije uspio obraniti naslov pobjednika na ATP turniru u Queen's Clubu. Nakon nešto više od dva i po sata igre svladao ga je Andy Murray s 5:7, 7:5, 6:3.

16.6.2013.
19:09
VOYO logo

U jubilarnom 10. meču protiv Škota Murraya, Čilić nije uspio doći do svoje 10. titule u karijeri. Murray je i po šesti put zaredom (ne računajući Čilićevu predaju 2011. godine) slavio protiv našeg predstavnika, no ovoga puta možda i teže nego ikada prije.

Čilić je izgledao sjajno gotovo puna dva seta, no tada mu se dogodio trenutak slabosti pri servisu za odlazak u tie-break drugog seta, koji je "pokrenuo" Murraya. Čilić je nakon gubitka drugog seta odigrao slabo svoj drugi servis-gem u trećem setu i to ga je u konačnici koštalo poraza. Mogao je Murray slaviti i uvjerljivije, ali je Čilić odlično spasio još četiri break-lopte do kraja susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među mnogobrojnim gledateljima na tribini našao se i sin Davida Beckhama, Brooklyn, koji je cijeli meč zdušno borio svog idola.

Iako je Međugorac izgubio finale i nešto bodova iz prošle sezone, Čilić nikako ne smije biti nezadovoljan svojom izvedbom, jer je Murray bio na vrhunskoj razini. On je uostalom Olimpijski pobjednik i viceprvak Wimbledona iz prošle godine na travnatoj podlozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da je ovo bila deveta pobjeda Murraya protiv našeg tenisača i čak 27. naslov u njegovoj karijeri, te treći ove sezone. Čilić je porazom ostao na jednom naslovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo