MARCA TVRDI: / Dinamovac u Španjolskoj za 500 000 eura?

Image
Foto: AFP

Napadač Dinama Duje Čop (25), koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u talijanskom Cagliariju, mogao bi za 500.000 eura biti posuđen španjolskoj Malagi objavila je u srijedu madridska Marca.

1.7.2015.
15:26
AFP
VOYO logo

Pozivajući se na svoje izvore list navodi da pregovori oko dovođenja Čopa, koji je u 17 utakmica za Cagliari zabio četiri gola, dobro napreduju te da bi posao mogao biti zaključen za nekoliko dana.

Malaga je klub s juga Španjolske koji je prošle sezone bio deveti u španjojskom prvenstvu i Dinamu bi trebao platiti 500.000 eura za posudbu uz mogućnost otkupa Čopovog ugovora za četiri milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovor s Dinamom do 2018.

Duje Čop ima ugovor s Dinamom do ljeta 2018. godine, a u siječnju je otišao na posudbu u Cagliari gdje je trebao ostati do ljeta 2016. No s obzirom da je klub ispao u drugu talijansku ligu otvorila se mogućnost odlaska u Španjolsku.

Po podacima njemačke internetske stranice za transfere nogometaša Transfermarkta tržišna vrijednost napadača koji ranije igrao za Hajduk, portugalski Nacional i Split kreće se oko 3,52 milijuna eura, a po pisanju Marce Malaga bi uz Čopa mogla dovesti i još dvojicu igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub još nije objavio nikakve podatke oko ovih transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo