MANDŽUKIĆEV MENADŽER NAJAVIO POVRATAK HRVATA: / 'Rođen je za tu ligu. Juve? Ne želi pričati o onome što se dogodilo....'

Image
Foto: Screenshot

Napadač u Zagrebu održava formu kako bi bio spreman dođe li odgovarajuća pobjeda

27.11.2020.
13:31
Screenshot
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac MarioMandžukić (34), koji je od srpnja bez kluba, još uvijek trenira samostalno dok čeka na pravu ponudu kako bi se vratio na travnjak.

Njegov menadžer, IvanCvjetković, u međuvremenu je progovorio o bolnom rastanku napadača s Juventusom. Mandžukić je prije godinu dana napustio redove talijanskog prvaka nakon što ga je otpisao tadašnji trener Maurizio Sarri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu vam ništa reći o Juventusu. Mario ne želi o tome govoriti i vjerojatno je u pravu. Otkako je napustio taj klub nije dao intervju. Ne želi pričati o tome što se dogodilo", rekao je Cvjetković za Tuttosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek dobiva puno poruka od Juventusovih navijača i to mu se sviđa. Jako je povezan s njima. Ljudi pamte koliko je davao za taj dres. Ponekad gledamo Juventusove utakmice, ali ne pričamo o tome", dodao je te je odgovorio na pitanje hoće li se Hrvat uskoro vratiti u akciju.

"Jako ozbiljno trenira, kao i uvijek. Trenira u Zagrebu i spreman je 100%. Čeka pravu ponudu od kluba koji ga stvarno želi. Vjeruje da opet može presudan. Odbio je neke ponude jer nije bio siguran da ga stvarno žele. Pojavilo se i nekoliko lažnih vijesti. Povezivalo ga se s klubovima koji ga nikada nisu željeli", kazao je Cvjetković. Upitan je i u kojoj bi zemlji mogao nastaviti karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam hoće li opet igrati u Italiji. On je rođen za Premier ligu, ali nikada nije imao priliku tamo igrati. Spreman je 200%", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je kao slobodan igrač bio zanimljiv mnogim klubovima u prošlom prijelaznom roku, a navodno je imao gotovo potpisan ugovor s ruskim Lokomotivom. Najviše interesenata, pisalo se, bilo je u Italiji pa se Mandžukića povezivalo s Romom, Milanom, Sassuolom, Bolognom, a spominjan je i mogući povratak u Juventus.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo