ČESTITAMO / Mandžukić završio priču s Bayernom!

Image
Foto: PIXSELL

Najbolji hrvatski strijelac na Euru uspješno je okončao transfer u Bayern. Vijest bi tijekom dana trebala osvanuti i na službenim stranicama kluba, a potvrdu je dao i sam predsjednik bavarskog kluba.

27.6.2012.
13:23
PIXSELL
VOYO logo

Mario Mandžukić novi je napadač jednog od najuglednijih europskih klubova. U novoj će sezoni nositi dres Bayerna iz Münchena s kojim bi trebao potpisati ugovor do 2015. s opcijom produženja za još jednu sezonu.

Posljednja prepreka do ostvarenja ovog velikog transfera bio je Wolfsburg, no predsjednik bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge slomio je 'Vukove' odštetom od 13 milijuna eura i odmah sretnu vijest javio Manždinom menadžeru Ivanu Cvjetkoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S plaćom od 3,5 milijuna eura po sezoni Mandžukić će ući u društvo najplaćenijih hrvatskih nogometaša. Ispred njega je ostao Darijo Srna, a vjerojatno će s eventualnim novim ugovorom 'bolji' biti i Luka Modrić.

Image
Foto: PIXSELL

Nakon Marsonije, Zagreba, Dinama i Wolfsburga, 26-godišnji hrvatski napadač će zaigrati za svoj peti klub u karijeri, a ujedno je i peto pojačanje bavarskog kluba u ovom prijelaznom roku (Claudio Pizarro, Tom Strong, Xherdan Shaqiri i Dante).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo će mu iskusni Pizarro, uz vjerojatno nedodirljivog Marija Gomeza, biti glavni konkurent u borbi za početni sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo