JUNAK, A NE TRAGIČAR / Mandžukić otkrio što je proživljavao u svlačionici

Mario Mandžukić je vjerojatno proživljavao najgore trenutke u reprezentativnoj karijeri kada je pred kraj prvoga poluvremena zbog crvenog kartona morao napustiti maksimirski travnjak. I to u presudnoj utakmici za plasman u Brazil.

20.11.2013.
11:40
VOYO logo

Najbolji strijelac moćnog Bayerna vjerojatno nije ni slutio da će u ključnoj utakmici za odlazak na SP 2014. napustiti teren već prije kraja prvoga poluvremena. A baš mu se to dogodilo. U prevelikoj želji išao je preagresivno u jednom duelu na samoj sredini terena i sudac mu je pokazao crveni karton.

"Ja mogu reći da s moje strane nije bilo namjere, možda je izgledalo ružno. Išao sam zagraditi loptu, on je u punom sprintu natrčao na moju nogu i sudac je odlučio dati mi crveni karton. Ne želim to više komentirati jer ne mogu ništa promijeniti", opisao je Mario Mandžukić situaciju s kraja prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako mu je bilo kada je morao napustiti teren?

"Nije mi nikad tako loše bilo kao sada. Hodao sam po svlačionici cijelo vrijeme, nisam znao gdje ću sa sobom dok nije pao taj drugi gol. Tada mi je bilo malo lakše. Kažem, vjerovao sam u našu ekipu", otkrio je Mandžo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O simbiozi momčadi i tribina?

"Bilo je odlično na terenu i na tribinama. Danas smo imali sve i pokazali smo kad smo svi skupa, i na terenu i na tribinama,  da nas teško netko može dobiti. Odigrali smo odličnu utakmicu, razveselili smo sve nas i Hrvate", dodao je napadač Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gol? Eksplozija, kako neće biti. Svi smo čekali taj gol, znali smo da će nam puno lakše biti ako zabijemo prvi gol. Meni je bilo čudo, jer danas je sve bilo perfektno, od navijača... Vidjeli ste kakvu smo podršku imali, nosili su nas, mene su možda malo previše ponijeli", zaključio je kroz smiješak prvi napadač hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo