Konferencija za medije / Mandžukić i Subašić s osmijehom od uha do uha: 'Svi želimo da Rusija bude naša Francuska'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Vatreni su održali konferenciju za medije

12.6.2018.
17:10
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su jučer stigli u svoj kamp, u rusko mjesto Roščino, te jutros odradili prvi trenin, Vatreni su održali konferenciju za medije.

Napadač Mario Mandžukić i vratar Danijel Subašić odgovarali su na novinarska pitanja te kazali kako im se sviđa u kampu, da je doček bio odličan te da imaju sve što trebaju da bi se osjećali kao kod kuće. Na pitanje ima li ova generacija Vatrenih kvalitetu da ostvari uspjeh iz Francuske, Mandžukić je odgovorio kako je sve moguće. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To se govori već dugo vremena. Imamo dobre pojedince i dobru momčad. Vidjet ćemo, prvi cilj je proći grupu, a nakon toga je sve moguće", rekao je Mandžukić.

Subašić je potom, komentirajući da se u trenutnom sastavu reprezentacije nalaze jedni oh najboljih veznjaka na svijetu, Luka Modrić i Ivan Rakitić, kazao kako je lijepo znati što imaju kvalitetne igrače, ali da moraju djelovati kao ekipa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebamo biti kompaktni na terenu, djelovati kao ekipa i onda će to izbaciti pojedince koji igraju u velikim klubovima", rekao je Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na činjenicu da se Mario Mandžukić pojavio na ovoj press konferenciji mnogi su zaključili da je ovo potvrda da će zaigrati u prvoj postavi u utakmici protiv Nigerije. Mandžukić je na to pitanje odgovorio kako ima vremena za odluke i promjene odluka te da o prvom sastavu ne zna ništa. 

"Ne znam još ništa, imamo još treninga za odraditi do prve utakmice i ne znam tko će igrati. Ali ja znam da ću biti spreman kako god bude", kazao je Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirajući stil igre Nigerije, Subašić je kazao kako su brza momčad te da će to biti teška utakmica. "Oni igraju drugačije nego što se igra u Europi. Ali mi moramo biti ti koji će odgovoriti na terenu i uzeti tri boda", rekao je Subašić.

Mandžukić je dodao kako je želja svih da Rusija bude njihov uspjeh. "To je nešto što mi fali s reprezentacijom. Rekao sam da imamo dobru momčad, ali nismo mi jedina reprezentacija koja cilja da nešto napravi ovdje. Morat ćemo biti pravi na terenu", rekao je Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo