OPET SPAŠAVA BAVARCE / Mandžo zabija i kada ga lopta - pogodi!

Image
Foto: AP

U posljednje vrijeme hrvatski reprezentativac zabija kad god poželi, a subotnja utakmica pokazala je da se Mandžo u listu strijelaca upisuje i kada ga lopta pogodi.

2.11.2013.
16:10
AP
VOYO logo

BERLIN - U 11. kolu Bundeslige Bayern je u gostima pobijedio Hoffenheim sa 2-1, a hrvatski reprezentativac MarioMandžukić ponovno se upisao u strijelce.

U prošlom kolu Mandžukić je postigao dva gola za pobjedu protiv Herthe 3-2, a sa ukupno osam pogodaka je na drugom mjestu najboljih strijelaca njemačkog prvenstva. Gol više ima RobertLewandowski iz Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoffenheim je poveo u 34. minuti golom NiklasaSuelea, a već u 40. izjednačio je Mandžukić. Ribery je izveo slobodan udarac, lopta je pogodila Mandžukića, promijenila smjer i završila u mreži. Pobjedu Bayernu donio je ThomasMueller u 75. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Mandžukić igrao dobro, trener Guardiola u 63. minuti ga je zamijenio veznjakom Tonijem Kroosom.

Sa 36 utakmica zaredom bez poraza u domaćem prvenstvu Bayern je izjednačio nacionalni rekord, kojeg od 1983. godine drži HSV. Klub iz Hamburga je od siječnja 1982. do siječnja 1983. nanizao 36 utakmica bez poraza, a Bayern je zadnji poraz u prvenstvu upisao 28. listopada prošle godine protiv Leverkusena (1-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hamburger je kod kuće izgubio od Borussije Monchengladbach sa 0-2, a pogotke je zabio MaxKruse u 23. i 63. minuti. MilanBadelj je za HSV odigrao cijeli susret, a IvoIličević ušao je u igru u 73. minuti.

Bayer Leverkusen, koji uz Borussiju Dortmund i Bayern čini vodeću trojku, poražen je od Braunschweiga 0-1 pogotkom DominickaKumbele u 81. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je Borussia Dortmund "razbila" Stuttgart sa 6-1.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo