BLACKBURN PROBIO OBRANU PRVAKA / Manchester United prekinuo niz bez primljenog pogotka

Image

Na vratima nije stajao sjajni van der Sar s ligaškim rekordom od 1302 minute bez primljenog pogotka, već Tomasz Kuszczak. Pogodak je postigao Roque Santa Cruz.

21.2.2009.
19:54
VOYO logo

U posljednjoj subotnjoj utakmici 26. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United prekinuo je niz utakmica bez primljenog gola, ali je i pobijedio Blackburn 2-1.

Četrnaest utakmica vodeća momčad prvenstva nije primila pogodak u ligi, sve dok u 32. minuti susreta Roque Santa Cruz nije pronašao pukotinu u redovima "crvenih vragova". Doduše, valja reći da na vratima Uniteda nije stajao Edwin van der Sar s ligaškim rekordom od 1302 minute bez vađenja lopte iz mreže, već Tomasz Kuszczak koji je krivo procijenio akciju i izletanjem dopustio Cruzu lagan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United je u vodstvo, pogotkom s pet metara, doveo Wayne Rooney na lijepo proigravanje Nanija, a zbilo se to devet minuta prije Blackburnovog izjednačenja. Konačan rezultat postavio je Cristiano Ronaldo sjajno izvedenim slobodnim udarcem u 60. minuti. Tri minute prije toga Vincenzo Grella je pogodio vratnicu za Roverse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo