PROJEKT ZA LIGU PRVAKA / 'Mamiću, daj Osijeku milijun kuna i imat ćeš pun stadion'

Image
Foto: Pixsell

Zanimljiv prijedlog, više u šali, ponudio je nakon uspješne organizacije osječkog dvoboja Hrvatske i Walesa dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović, koji je našao lijek za Dinamov kronični nedostatak navijača na Ligi prvaka.

19.10.2012.
10:58
Pixsell
VOYO logo

"Reci tamo onima u Dinamu da neka daju NK Osijeku milijun kuna, a mi ćemo im organizirati utakmicu Lige prvaka i imat će pun stadion", kroz smijeh je predložio predsjednik Županijskog nogometnog saveza osječko-baranjskog Vučemilović u razgovoru za Glas Slavonije.

Svima je jasno na što je točno aludirao Ante Vučemilović. Maksimir prazan, Gradski vrt pun. U Zagrebu atmosfera loša, čak i na Ligi prvaka, u Osijek vrhunska uz pun stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da Dinamo u Slavoniji i Baranji ima puno poklonika, a baš je taj nogometni 'bazen' dao pregršt nogometaša maksimirskom klubu, Vučemilović je siguran da bi osječki stadion bio ispunjen na utakmicama Lige prvaka.

Image
Foto: PIXSELL

Tko zna, kakav je često nepredvidljiv Zdravko Mamić, možda bi se cijeli projekt, makar započet kao šala – mogao i realizirati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo