trener zadovoljan ždrijebom / Mamić za RTL: 'Mogu obećati da će momčad dati sve od sebe da pokuša napraviti neko iznenađenje'

Na Maksimiru se s iščekivanjem pratio ždrijeb Lige prvaka, a tamo je bio i RTL-ov reporter Antonio Vuksanović koji je u razgovoru s trenerom Dinama Zoranom Mamićem saznao i prve reakcije

27.8.2015.
19:17
VOYO logo

Ždrijebom u Monte Carlu nogometaši Dinama doznali su imena protivnika u fazi skupina Lige Prvaka.

Modri će tako odmjeriti snage protiv nositelja Bayerna, te redom londonskog Arsenala i grčkog predstavnika Olympijakosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Maksimiru se s iščekivanjem pratio ždrijeb, a tamo je bio i RTL-ov reporter Antonio Vuksanović koji je u razgovoru s trenerom Dinama Zoranom Mamićem saznao i prve reakcije.

Htjeli ste velika imena i atraktivne protivnike, jeste li zadovoljni?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas prije treninga smo radili internu kladionicu koga ćemo dobiti, pogodio sam dvije momčadi, Bayern i Olympiakos. Treća je bio Real. Nažalost nije Real, ali radi se o jednako atraktivnom protivniku - Arsenalu. Grupa je vrlo jaka, atraktivna, za poželjeti. Vjerujem da će moći publika uživati i u Zagrebu i na njihovim terenima. Ono što ja mogu kao trener obećati je da će momčad dati sve od sebe da bude bolja i konkurentnija, da pokuša napraviti neko iznenađenje. Ne treba stvarati veliki pritisak, svi smo svjesni snage i veličine tih klubova. Tako da, sve što napravimo, bit će dobro, ali je želja da budemo bolji nego što smo bili do sada.

Ako kažemo da su Bayern i Arsenal definitivno iznad, može li se Dinamo s Olympiakosom potuči za to treće mjesto?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislim da je kvaliteta na strani Olympiakosa, treba realno priznati. I prošle godine je Olympiakos u osmini finala, čini mi se, ispao od Arsenala. Tako da se radi o ekipi koja u kontinuitetu igra Ligu prvaka, prolazi grupnu fazu natjecanja, dolazi u završnu fazu. Radi se o izuzetno dobrom protivniku... Mi ćemo pokušati, dat ćemo sve od sebe, ali ne treba umanjivati i tražiti čudesa. 

Je su li u glavama igrača možda protekle dvije sezone kada su se rušili i neki negativni rekordi i bilo je rezultatski malo ružno? Možete li u ovoj novoj momčadi Dinama to izbaciti igračima iz glave?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa ja bih to želio i ne bi želio da se to stalno potencira jer puno veće, bogatije ekipe od Dinama su dobivale 5, 6, 7 i 8 golova u Ligi prvaka sa Barcelonom, Bayernom... Tako da nije to nešto što bi trebalo potencirati. Treba biti realan, spustiti loptu na zemlju i biti svjestan situacije koja je... A onda sve ono što se napravi dobro je plus.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo