MAMIĆ U ZATVORU: / Evo tko će onda biti trener Dinama

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Prije dva dana su bili usredotočeni kako dohvatiti europsko proljeće i Ligu prvaka, a Dinamo će sada možda biti primoran tražiti - novog trenera.

3.7.2015.
11:16
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Ukoliko se Zoran Mamić stvarno ogriješio o zakone i završi iza rešetaka, hrvatskom prvaku će biti potreban novi strateg. Kako piše 24sata, Dinamo ima spremnu i tu varijantu, momčad bi preuzeo dvojac Damir Krznar i Igor Cvitanović. Mamić je navodno tijekom četvrtka, nakon što je saznao za njega loše vijesti iz domovine, dugo razgovarao sa svojim asistentima. Sadašnji Mamićevi pomoćnici najbolje poznaju momčad, ali obojica još nisu vodili seniore...

"Još dok sam aktivno igrao, dok je karijera trajala, paralelno sam stekao 'A' i 'B' trenersku licencu", kazao je Krznar koji već godinama je pomoćni trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo sam radio s Krunom Jurčićem, potom s Antom Čačićem. Nakon toga je opet došao Kruno, pa Branko Ivanković i sad, evo, radim s Mamićem. Imam jako korektan odnos prema momčadi, prije svega zato što sam bio igrač i imam razumijevanja. Uspijevam ih dobiti na nekakvu ironiju, na nekakve svoje trikove, na nekakvu šalu, ali isto tako, kad sam siguran da su nešto krivo napravili, nije mi problem podviknuti. Ali nemaju zamjerke jer ako si siguran da si u pravu", zaključio je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo