dinamo podržao branitelje / Mamić u prosvjedničkom šatoru: 'Živjela Hrvatska! Živjeli branitelji!'

Predvođeni Zdravkom Mamićem 'Modri' su braniteljima koji prosvjeduju ispred Ministarstva u Savskoj došli dati podršku.

20.11.2014.
14:19
VOYO logo

Nogometaši GNK-a Dinamo predvođeni izvršnim direktorom kluba ZdravkomMamićem posjetili su u četvrtak 100-postotne ratne vojne invalide Domovinskog rata 1. skupine i branitelje koji ispred Ministarstva branitelja već 32. dan traže ostavku resornog ministra PredragaMatića, njegove zamjenice VesneNađ i pomoćnika BojanaGlavaševića.

Položili su cijeće i zapalili svijeće pred ulazom u Ministarstvo. Nakon što su nogometaši podržali prosvjednike Mamić je rekao da je neraskidiva veza između Dinama i branitelja i poručio im da "ustraju u svojoj pravednoj borbi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Dinamo kod branitelja


"Došli smo vas danas posjetiti iz dva razloga: jedan je da vam se zahvalimo za sve ono što ste učinili za stvaranje neovisne države i Republike Hrvatske, za sve vaše žrtve koje ste učinili da bi mi danas mogli igrati nogomet, da bi se mogli veseliti, da bi mogli raditi. Da nije bilo vas, ne bi bilo nas. Hvala vam za sve ono što ste učinili i za Hrvatsku i za Dinamo. Došli smo vam dati podršku i malo ljubavi i reći vam da niste sami. Mi vas volimo i poštujemo i sve što mi možemo učiniti, ćemo za vas učiniti", rekao je Mamić u prosvjedničkom šatoru te braniteljima poklonio Dinamov dres. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Živjela hrvatska država! Živjeli hrvatski branitelji!", uzviknuo je Mamić. 

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Zdravko Mamić

U ime prosvjednika nogometašima je zahvalio predsjednik Udruge 100-postotnih invalida Domovinskog rata ĐuroGlogoški rekavši kako mu je drago "što su prepoznali zašto su hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji ovdje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glogoški je napomenuo da su Dinamovci jedni u nizu hrvatskih sportaša koji su ih posjetili i dali im potporu te je Dinamu poželio sportske uspjehe, da osvoji naslov prvaka i napravi što bolje rezultate u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo