SAMO JOŠ JEDAN U NIZU / Mamić progovorio o novom treneru Dinama

Nakon što je Kruno Jurčić dobio otkaz u Dinamu, odmah su se pojavile spekulacije o imenu novog trenera, a spominje se i nekoliko stranih trenera.

9.12.2011.
10:58
VOYO logo

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić bacio se u potragu za novim trenerom, a spominju se i neka respektabilna strana imena.

Jedan od njih je i Luigi Delneri koji bi rado sjeo na klupu "Modrih" jer mu je gotovo osiguran naslov prvaka i put prema Europi. Radi se o treneru koji je vodio velikane poput Porta, Rome, Palerma, Sampdorije i Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je i sam priznao kako ne zna što će učiniti jer smatra kako u Hrvatskoj ne postoje treneri za Dinamo: "Prije sam bio protiv stranaca, ali Dinamu je sad potreban Atila, Bič Božji - Ćiro iz 1982. godine".

Na pitanje o reakcijama nakon Lyona Mamić je kazao: "Nije bitno kako se ja osjećam, ja ostajem pri prvom dojmu, a on je da smo jako u šoku, da nam je jako teško, da smo svi skupa zakazali i blamirali na kraju jednu prekrasnu sezonu. Međutim, valjda je svima jasno ozbiljni i odgovorni ljudi, a ja sebe ubrajam u takve ljude, ne priznaju predaju i jednostavno iz ove teške situacije se mora naći izlaz. Nema kukanja, ne možemo sad pjevati, ne možemo se sad veseliti, stid nas je, sram nas je, žao nam je. Ispričavamo se još jedanput svim navijačima koji sada na bilo koji način pate".

"Nemam uopće nikakvu predodžbu jer mislim da je kriza struke evidentna već godinama u Hrvatskoj i ne bih htio sebe izlagati da stalno ja budem taj koji kritiziram da jer znate da nemamo nogometnih trenera koji su vodili klubove u Ligi prvaka. Imamo tri-četiri trenera kao Kranjčar, Kuže, Ćiro Blažević, Branko Ivanković o kojima u Hrvatskoj vlada pozitivno mišljenje", poručio je izvršni predsjednik Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo