NEREALNA PRIČA / Mamić otkrio zašto je propao dogovor s Magathom!

Odgovarajući na Facebook pitanja gledatelja emisije RTL Liga, Zoran Mamić je otkrio zašto je propao dogovor s uglednim njemačkim stručnjakom koji je jedno vrijeme figurirao kao ozbiljan opcija za trenera Dinama.

23.12.2013.
13:17
VOYO logo

Prvo je pitanje gledatelja RTL Lige glasilo: "Je li Felix Magath ikad bio ozbiljan kandidat za trenera Dinama?".

"Magath je bio ozbiljan kandidat, to je pokazao dolaskom u Eindhoven na sastanak s nama. To je na kraju ipak bila nerealna priča. On je imao viziju sa svojim tri-četiri pomoćnika doći u Maksmir, ali njegovu su pomoćnici u klubovima gdje je on radio zarađivali oko pola milijuna eura svaki! Mi smo si možda mogli dopustiti luksuz dovođenja Felixa Magatha, uz pomoćnike iz Hrvatske tipa Cvitanovića, Krznara... Ali on sa svoja četiri čovjeka, to je nešto što nijedan klub u Hrvatskoj, ali i malo koji u Europi može izdržati", iskren je bio Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

na pitanje  koji je najbolji igrač kojeg je doveo u Dinama, gost RTL Lige je odmah rekao Leandro Cufre, no spomenuo je Tonela, te od sadašnjih igrača Soudanija i Fernandesa.

Hoćete li dopustiti da vam izvršni predsjednik ulazi u svlačionicu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je meni suvišno pitanje. Predsjednik je najvažniji čovjek kluba, on je gazda, on je šef... I ako on donese neku odluku, to odluku treba akceptirati. Ako on odluči ući u svlačionicu, to je onda tako. Zamislite da u u jednom Microsoftu ili Coca Coli izvršni predsjednik želi ući u neki ured ili prostoriju i da mora pitati - "mogu li ja ući". On jednostavno ulazi u taj ured... Ja ne vidim zašto se od toga stvara fama. Evo ja sam osam godina u klubu i Zdravko je možda 10 puta ušao u svlačionicu. I nikad nije bilo galame, izuzev onog sukoba s Vahom Halilhodžićem. On je uvijek bodrio momčad, on je tražio da podigne momčad", objasnio je Mamić mlađi.

Što će s dogoditi s Vama ako Dinamo slučajno naniže loše rezultate u ligi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako vidim da momčad ne funkcionira i ne reagira na mene i moj stručni stožer, ja ću se maknuti sam. Čak neće to trebati raditi ljudi iz Izvršnog odbora iako to oni mogu napraviti i prije, ali to morate tada pitati njih", naglasio je trener Dinama i rekao da mu se u Hajduku najviše sviđa Franko Andrijašević i nije mu jasno zašto ne igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo