MAMIĆ BEZ STOŽERNOG IGRAČA: / 'Jako je utučen, tvrdi na nije ništa uzeo svjesno'

Image

Nakon reprezentativne stanke, Dinamo u petak (18 sati) nastavlja natjecanje u 1. HNL. Maksimirska momčad je u 13. kolu veliki favorit kod kuće protiv Zagreba.

15.10.2015.
14:13
VOYO logo

"Čestitao bih reprezentaciji na plasmanu na Europsko prvenstvo. To je samo još jedan dokaz da je sport najzdraviji dio našeg društva i bravo za bivšeg izbornika, sadašnjeg, sve igrače i ljude koji su zaslužni za novi uspjeh naše reprezentacije", kazao je Mamić.

'Zagreb nam je radio dosta problema'

A u petak u Maksimiru igraju prvi protiv zadnjeg, "pjesnici" imaju tek četiri boda iz 12 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas suparnik koji nam je u zadnje vrijeme radio dosta problema, iako smo u zadnjoj međusobnoj utakmici bili jako dobri. Svjesni smo situacije u domaćem prvenstvu, ostali klubovi nam 'pušu za vratom', ne smijemo dopustiti krivi korak. Imamo puno problema s ozljedama, suspenzijama, a tereni su nam pod vodom tako da teško i treniramo. Pavičić će i dalje igrati za drugu momčad, Schildenfeld radi odvojeno dok se Pinto se oporavio i bit će spreman već sutra", pojasnio je Dinamov trener.

Tereni natopljeni vodom ugrožavaju zdravlje igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ademi je vrlo razočaran

"Sigali se vratio u Zagreb, ali bi bio prevelik rizik pustiti ga da trenira. Radio je samo pojedinačno, u dobrom je stanju, ali ne znam kad ćemo ga priključiti momčadi, ozljede koljena su vrlo komplicirane."

Dinamo ne može računati ni na standardnog prvotimca Arijana Ademija, koji je pao na dopinškom testu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za pet dana, 20.10., mora biti u Švicarskoj kada će se otvarati B uzorak. Ne znam kad će biti gotova analiza. Naravno da nam je njegov izostanak hendikep, agresivan je i odličan igrač. No nema se smisla uzrujavati oko nečega što ne možemo promijeniti. Naravno da je i njemu teško, a posebno jer kaže da svjesno nije uzeo ništa. Tužan je i razočaran što se ovako nešto događa", pojasnio je Mamić situaciju s Ademijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Što više gledam Grke, više ih cijenim'

Već u utorak u Maksimiru se nastavlja program Lige prvaka, u 3. kolu u goste "plavima" dolazi grčki Olympiakos.

"Ne volim govoriti unaprijed i 'preskakati' utakmice, ali apeliram na medije da se ta utakmica stavi u fokus, da dođe što više ljudi i da bude spektakl. Čeka nas jako kvalitetan suparnik, fascinira me koliko su organizirani i disciplinirani u igri i što ih više gledam to ih više cijenim", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo