Maksimović: Nisam prodao meč protiv Vojvodine (VIDEO)

Zvezdin štoper je označen kao glavni krivac za poraze od Bordoa i Vojvodine

11.1.2013.
14:18
VOYO logo

Defanzivac Nikola Maksimović doveden je iz užičke Slobode na Marakanu kao veliko pojačanje, ali posle nekoliko slabih partija u crveno-belom dresu je označen kao promašaj.

Navijači Crvene zvezde pamte njegove kikseve u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Bordoa, kao i očajne intervencije u poslednjoj liniji odbrane na meču sa Vojvodinom u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, koji je aktuelnom šampionu Partizanu omogućio da umakne Zvezdi na šest bodova prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posle debakla protiv Novosađana, 21-godišnji Maksimović dugo nije bio dostupan za medije.

- Nisam mogao da dajem izjave, tako mi je bilo rečeno, pa se nisam javljao na telefonske pozive. Sada možemo da pričamo - rekao je Maksimović za Sportski žurnal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U fudbalskim krugovima čak se moglo čuti da ga je saigrač Uroš Spajić nazvao izdajnikom. Ipak, Maksimović odbacuje te navode. - Bilo bi mi ispod časti da odgovaram na njegove izjave. Mlad je, a možda i nije video situaciju kod drugog Vojvodine gola kao ja. Sigurno da ne bih dopustio da ostane "jedan na jedan" da nisam video neku drugu mogućnost. Posle je bilo kasno da krenem, jer nisamo mogao da stignem da izblokiram šut Oumarua - rekao je Zvezdin defanzivac.

U javnost je procurela informacija da je Maksimović prodat menadžeru Piniju Zahaviju za 700.000 evra, i da je samo pitanje dana kada će napustiti klub iz Ljutice Bogdana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ne znam, zaista, nikakve detalje. Imam ugovor sa mojim menadžerom, koji me je doveo u Crvenu zvezdu, ali ne znam šta je uprava kluba radila, da li je nešto potpisala sa tom fondacijom. Nikad nisam ulazio u te priče… Da nisam više igrač Zvezde ne bih ni došao na prozivku. Neko bi mi verovatno rekao da ne moram da dođem… Rečeno mi je samo da postoje neke naznake, pa ako bude dobra priča i za klub i za mene, može da se dogodi da odem ove zime - izjavio je Maksimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo