GUERRERO SRUŠIO LIDERA / Mainz izgubio utakmicu i vrh ljestvice

Image

S tri pogotka Gomeza Bayern je s 3:0 pobijedio Hannover u osmom kolu Bundeslige.

16.10.2010.
18:19
VOYO logo

Nakon osmog kola Bundeslige Mainz nije vodeća momčad lige. Za sve je kriv HSV koji je u gostima pogotkom Guerrera u 89. slavio 1:0 i nanio prvi poraz Mainzu. Tako je vrh prvenstvene ljestvice preuzela Borussija (D) koja je još u petak slavila 2:1 kod Koelna.

Bayern, čiji su ključni igrači na listi ozlijeđenih, pobijedio je Hannover sa 3-0, a trostruki strijelac bio je Gomez (21, 77, 90). Danijel Pranjić je odigrao cijelu utakmicu za Bayern na poziciji defenzivnog veznjaka u paru sa Ottlom, dok je Ivica Olić na oporavku nakon operacije slomljenog nosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvoboju Schalkea i Stuttgarta, momčadi za koje se očekivalo da će se boriti za vrh prvenstvene ljestvice, a uoči 8. kola su bile na dnu, rezultat je bio 2-2. Pogotke za Schalke postigli su Edu (29) i Huntelaar (80-11m), dok su strijelci za Stuttgart bili Gebhart (15) i Harnik (74). Ivan Rakitić, koji se je u utorak ozlijedio igrajući za mladu reprezentaciju Hrvatske, nije bio u sastavu Schalkea.

Werder Bremen je svladao Freiburg 2-1, a bivši igrač Karlovca veznjak Zvonko Pamić bio je na klupi za pričuve Freiburga

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak je Borussia Dortmund na gostovanju pobijedila Koeln 2:1. Na vratima Koelna, kojeg vodi hrvatski stručnjak Zvonimir Soldo, branio je Miro Varvodić kojem je to bio bundesligaški debi, a Mate Jajalo je za Koeln igrao do 76. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo