SVE JE DOGOVORIO / Luka Modrić milimetar od transfera života!

Image

Čini se da je najbolji hrvatski nogometaš u svibnju odigrao svoju posljednju utakmicu za Tottenham. Njegov odlazak s White Hart Lanea sigurna je stvar, a kako sada stvari stoje, zna se i klub u kojem će nastaviti karijeru.

27.6.2012.
10:26
VOYO logo

Prema pisanju španjolskog lista AS, pregovori između Luke Modrića i Real Madrida odmaknuli su toliko daleko da je najbolji hrvatski nogometaš već dogovorio sve detalje s 'Kraljevskim klubom' - trajanje budućeg ugovora i svoju plaću.

Ostala je 'samo' jedna sitnica, a to je pristanak čelnika kluba iz Londona. Naravno, transferi su često padali na nepopustljivosti pohlepnih vlasnika, no svi su uvjereni da to ovaj put neće biti slučaj. Daniel Levy jest tvrd pregovarač, ali ostao je bez aduta koji bi Luku zadržali u Tottenhamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AS tvrdi da je Real spreman žrtvovati Nurija Sahina i platiti nekih 25-30 milijuna eura za Modrićeve usluge, no postoji još jedan problem osim Levyjeve moguće 'zabrane' transfera'.

Image
Foto: AP

Hrvatski nogometaš, naime, nije odbacio i prelazak u Manchester United, no s Old Trafforda još nije stigla konkretna ponuda. A zna se da bi među 'Crvenim vragovima' Modrića imao zagarantirano mjesto u početnih 11, što ne bi bio slučaj kod Josea Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo