BOLNICA NA KRAJU GRADA / Loše vijesti za Slavena Bilića!

Image
Foto: Pixsell

Još se nisu ni slegli dojmovi s utakmice protiv Latvije, a sve misli usmjerene su prema dodatnim kvalifikacijama. U njima će Hrvatska najvjerojatnije biti oslabljena za jednog udarnog igrača, a možda i dvojicu.

12.10.2011.
16:04
Pixsell
VOYO logo

Dvojica igrača udarne postave hrvatske reprezentacije prije vremena su završila utakmicu s Latvijom. Riječki travnjak su zbog ozljeda napustili Vedran Ćorluka u 34. minuti te Niko Kranjčar u drugom poluvremenu.

Kod Čarlija su se javili stari problemi s Ahilovim tetivama, njegova kronična ozljeda i Slaven Bilić bi vrlo lako mogao ostati bez Ćorluke u najvažnijim utakmicama ove godine. Još su gore vijesti po pitanju Kranjčara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah po završetku susreta na Kantridi Niko je bio vrlo pesimističan i rekao je da se kod njega najvjerojatnije radi o puknuću mišića, što iziskuje oporavak duži od mjesec dana. To znači da će Hrvatska u dodatnim kvalifikacijama gotovo sigurno igrati bez Kranjčara.

U svakom slučaju, više će se znati nakon što oba igrača Tottenhama odrade detaljne liječničke preglede, a nadamo se da će barem jedan od njih biti spreman za dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike