LOŠE VIJESTI: / Nastavljaju se patnje Blanke Vlašić

Image
Foto: AFP

Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić otkazala je zbog problema s desnom Ahilovom tetivom nastupe na mitinzima Dijamantne lige u Lausannei i Monacu.

7.7.2015.
20:42
AFP
VOYO logo

"Nažalost, zbog poznatih problema s desnom Ahilovom tetivom morala sam otkazati nastup na mitingu Dijamantne lige. Ne želimo, naime, riskirati težu ozljedu i tako ugroziti nastup na Svjetskom prvenstvu u Pekingu krajem kolovoza, pa je ovaj otkaz tek nužna mjera opreza. Vjerujem da ću uz najbolji mogući tretman koji imam uskoro biti spremna za natjecanje i visoke domete. Žalosna sam što ne mogu skakati u Lausannei i Monacu jer riječ je o meni vrlo dragim mitinzima, s odličnom atmosferom na stadionu", rekla je Blanka koja se u Splitu nastavlja pripremati za Svjetsko prvenstvo u Pekingu gdje je po planu njezin sljedeći nastup.

Miting u Lausannei će se održati 9. srpnja, dok je miting u Monacu 17. srpnja. Kvalifikacije skakačica u vis su na programu svjetskog prvenstva 27. kolovoza, a finale je dva dana kasnije. Svjetsko prvenstvo će se održati u 'Ptičjem gnijezdu', Nacionalnom stadionu u Pekingu na kojem je Blanka osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama 2008. godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo