nepovoljne vremenske prilike / Lokomotiva i Dinamo, te Slaven Belupo i Zagreb zamijenili domaćinstva

Image
Foto: PIXSELL

'Slaven Belupo i Zagreb dogovorili su da se njihov međusobni susret u nedjelju u 17 sati igra u Zagrebu budući da je u Koprivnici teren za igru trenutačno prekriven snijegom, stoji u priopćenju.

3.2.2015.
17:12
PIXSELL
VOYO logo

Zbog nepovoljne vremenske prognoze kojom se u narednim danima najavljuju oborine i mogućnost većih količina snijega u kontinentalnoj Hrvatskoj, Udruka klubova Prve HNL objavila je kako su se četiri kluba, Dinamo, Lokomotiva, Zagreb i Slaven Belupo, dogovorila o zamjeni domaćinstva na njihove dvije utakmice 20. kola koje su na programu ovoga vikenda, a povjerenik za natjecanje Josip Brezni tu je zamjenu odobrio.

"Slaven Belupo i Zagreb dogovorili su da se njihov međusobni susret u nedjelju u 17 sati igra u Zagrebu budući da je u Koprivnici teren za igru trenutačno prekriven snijegom. Ova zamjena mogla se dogovoriti i zbog činjenice da su Lokomotiva i Dinamo također dogovorili zamjenu domaćinstva pa će se umjesto na stadionu u Kranjčevićevoj ulici utakmica igrati u subotu u 15 sati na stadionu u Maksimiru gdje, u slučaju potrebe, postoje tehničke pretpostavke za grijanje terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ovih zamjena domaćinstava mijenja se i raspored odigravanja utakmica u 29. kolu koje je na rasporedu 18. travnja kada će domaćini biti Slaven Belupo i Lokomotiva", objavila je Udruga prvoligaša na svojoj službenoj internetskoj stranici (prva-hnl.hr).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo