BAHATI PORTUGALAC / 'Ljubomorni ste jer sam lijep, bogat i prava igračina!'

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo je protiv Dinama bio rezerviran, ali je nakon meča briljirao svojim izjavama. RTL je bio na licu mjesta i snimio Portugalca u trenucima samodopadnosti. Pogledajte!

15.9.2011.
6:57
VOYO logo

U izjavama nakon spektakularne utakmice protiv Dinama, u kojoj je zagrebačka momčad pokazala nevjerojatnu hrabrost i fantastično se nosila s madridskim divom, Cristiano Ronaldo obrušio se na sve - od igrača Dinama do sudaca.

"Ja sam bogat, lijep i odličan nogometaš i jasno mi je da su neki navijači ljubomorni", rekao je Portugalac, komentiravši ponašanje navijača Dinama koji su tijekom utakmice skandirali "Leo Messi".

Ronaldo se nije previše osvrtao na igru hrvatskog prvaka, tek se požalio na grubu igru Dinama.

"Pojedini igrači Dinama su igrali iznimno grubo, a sudac je tolerirao njihovu oštrinu. Dinamovi igrači su imali preveliku zaštitu kod sudaca", smatra Portugalac.

Ronaldo je potporu svojim izjavama dobio u dvojici momčadskih kolega, koji također smatraju kako je Dinamo igrao pregrubo.

"Najvažnije je bilo otvoriti Ligu prvaka pobjedom, a to smo uspjeli. Nisam baš oduševljen suđenjem jer je nekoliko igrača iz domaćeg sastava igralo vrlo grubo", poručio je Di Maria, strijelac jedinog gola na utakmici.

Bilo kako bilo, Dinamo je pokazao svoju pravu snagu. Žele li to opovrgnuti, 'Los Galacticosi' će se morati dobro namučiti u uzvratu u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo