LEGENDARNI PIVOT UPOZORAVA: / 'Vuja je prognozirao finale Hrvatske i Slovenije, ali Norvežane moramo shvatiti ozbiljno'

Image

Pobjedu hrvatskih rukometaša koji su sinoć odigrali najbolju utakmicu na Svjetskom prvenstvu, izbacili Španjolsku i plasirali se u polufinale,

25.1.2017.
19:35
VOYO logo

"Protiv Njemačke i Egipta loše smo igrali, ali jučer su dečki ginuli od prve minute, svaka im čast", kazao je Jović koji je s reprezentacijom osvojio olimpijsko zlato u Atlanti 1996. godine i svjetsko u Portugalu 2003.

'Pobjeda Hrvatske nije dolazila u pitanje'

Bez obzira na burnu završnicu u kojoj je Hrvatska pobijedila s golom razlike (30:29), Jović je bio siguran u pobjedu Babićeve momčadi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledao sam u životu puno utakmica, vidjelo se da mi to ne možemo izgubiti. Pobjeda Hrvatske nije dolazila u pitanje", kazao je iskusni Jović.

Hrvatska u polufinalu igra protiv Norveške, u drugom polufinalu će Vujovićeva Slovenija pokušati iznenaditi domaćina i favorita Francusku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veselin Vujović, bivši trener PPD Zagreba je prognozirao da će te dvije reprezentacije igrati u finalu na Euru sljedeće godine u Hrvatskoj. No, moguće je da se to dogodi već sad u Francuskoj, ne bih imao ništa protiv", dodao je sportski direktor hrvatskog prvaka.

No, za to će trebati pobijediti ne tako bezazlenu Norvešku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAUBOJI PRED UTAKMICU ŽIVOTA UPOZORAVAJU: /

'Jednu stvar moramo napraviti ili ćemo izgubiti''

Image
KAUBOJI PRED UTAKMICU ŽIVOTA UPOZORAVAJU: /

'Jednu stvar moramo napraviti ili ćemo izgubiti''

'Ne trebamo brinuti za budućnost hrvatskog rukometa'

"Norveška je ozbiljna ekipa, prava momčadi, pobijedili smo ih na Euru u Poljskoj u borbi za broncu. izbacili s Olimpijskih igara. Kod njih sigurno postoji jedna želja, 'dišpet', da nam uzvrate. Moramo ih ozbiljno shvatiti, napravit će sve da nas pobijede", dodao je Jović i istaknuo perspektivu ove momčadi:

"Hrvatska uz Francusku ima najbolje mlade igrače u Europi u 1998. godištu. Mi smo doprvaci, Francuzi prvaci i ne moramo se bojati za budućnost rukometa. Vidjeli ste kako igra mladi Mamić, javnost nije bio previše poznat, a odigrao je utakmicu života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo