NEOČEKIVANO MIŠLJENJE / Legenda kluba šokirala navijače Manchester Uniteda

Image

"Možemo raspravljati cijeli dan, ali start Nanija se zove opasna igra i uopće nije bitno je li bilo namjere. Sudac je donio ispravnu odluku," poručio je Keane.

6.3.2013.
17:43
VOYO logo

Legendarni kapetan Manchester Uniteda Roy Keane šokirao je navijače 'Crvenih vragova' izjavom kako je turski sudac Cuneyt Cakr opravdano isključio Nanija u susretu osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

"Možemo raspravljati cijeli dan, ali start Nanija se zove opasna igra i uopće nije bitno je li bilo namjere. Sudac je donio ispravnu odluku," poručio je Keane koji je u dresu ManU-a bi prvak Europe 1999. godine. Za razliku od Kenea, menadžer Evertona David Moyes smatra kako je Cakr pogrešno prosudio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to loša sudačka procjena. Bio je to trenutak koji je prelomio utakmicu, igrači Uniteda su spravom nakon utakmice okružili turskog suca."

S Moyesom se složio i bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije Gary Lineker. "Sudac je ubio ManU. Nakon isključenja je priča bila gotova," poručio je legendarni engleski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo